Festes de Sant Lluís i Sant Lluïsset

FESTES SANT LLUÍS I SANT LLUÏSSET

Festes majors i menors.


 Aina Pons (Sant Lluís)

Aquest estiu hi ha hagut les festes majors i menors.

 A les festes de Sant Lluís dia 26 a les 16:30h en Jordi Orell, el fabioler amb l'ase Llampet, va començar a tocar amb el fabiol i el tambó i va recorrer els carrers del poble. A les 19:30h va començar el Jaleo, que és que davant l'ajuntament. Possen arena i els cavalls passen deixen que els de l'ajuntament els toquin i fan bots per aquella zona.

El dia següent, dia 27, el fabioler a les 9:30h va tocar hi ha les 10:00h va començar la missa dels caixers, entra la gent, els caixers i el fabioler a l'esglesia, toca el fabioler i quatre caixers tiren aigo-ròs dalt el cap, després es va fer el darrer toc i va acabar tot.

A les festes de Sant Lluïsset dia 2 a les 19:00h n'Aina Pons (jo mateixa), la fabiolera amb l'ase Demanali, va començar a tocar amb el fabiol i le tambó hi va recorrer els carrers del poble. A les 20:30h  va començar el jaleo. Després, quan va acabar va haver una bereneta al club de jubilats.

El dia següent, dia 3, n'Aina Pons, la fabiolera, a les 11:00h va començar a tocar i a les 12:00h va començar el jaleo d'asses, que és un jaleo però en ves de cavalls són asses, els fan botar, correr, fan carreres d'asses... I després la fabiolera va fer el darrer toc i se van acabar les festes de Sant Lluïsset.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON NADAL, FAMÍLIES

Visita a l'Àrtic es trenca

La visita de la higienista