COLÒNIES A ES PINARET

Dia 9 i 10 de Novembre vam anar de colònies amb l'escola a ES PINARET.

A les 9:00h vam anar a cercar el bus i vam anar a Ciutadella. El bus ens va deixar a la Plaça des Pins, una furgoneta va venir a cercar les motxiles per dur-les cap Es Pinaret i noltros vam quedar a Ciutadella per fer una actividad anomenada "Descoberta per Ciutadella". Fins a les 15:45h vam ser a Ciutadella fent l'actividad i dinant.


                                                                                                      



















Després vam arribar a Es Pinaret amb el bus i ens vam instalar a les habitacions, vam fer una estona lliure i al cap de una estona vam fer la gimcana.

























Quan es va fer fosc, ens vam anar a dutxar, i mentres perparaven la taula i preparaven el sopar noltros jugavem a jocs de taula que alguns havien duit. Més tard, vam sopar i després vam fer pinya una bona estona. Quam vam acabar, ens vam rentar les dents i vam fer una "fiesta de pijamas" amb els companys de l'habitació mitja hora i ens vam dormir.

El dia següent, ens vam despertar, ens vam vestir, organitzar l'habitació, vam berenar i vam fer un quart de jocs lliures o donar menjar als animals. Per acabar vam fer una actividat de minerals i roques de Menorca.










Vam berenar, ens va venir a cercar el bus i ens va dur cap a Sant Lluís. Quan vam arribar na Maria ens va donar una bossa de xuxes.

ENS HO VAREM PASSAR MOLT BÉ.

David i Aina P.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

BON NADAL, FAMÍLIES

Visita a l'Àrtic es trenca

La visita de la higienista